Hogyan vásárolhat?

Webáruházunkban a nap 24 órájában lehetősége van nézelődni, vásárolni. Termékeink kategorizálva vannak, de kulcsszó alapján is lehetőség van a keresésre. A “VÁSÁR” menüsorban megjelenő összes termékből rendelkezünk készlettel, így azonnal tudjuk postázni vásárlás után. Amennyiben itt nem találta meg az Ön által keresett terméket, kérjük ellenőrizze 1-2 napon belül ismét, mert ha a termékből ismét rendelkezünk készlettel, az azonnal megjelenik webáruházunkban. Amennyiben egy konkrét terméket keres, meggyorsíthatja vásárlását a jobb felső sarokban található kereső alkalmazásával.

Termékeink rendszerezésére többszintű menüt hoztunk létre. A főoldalon található termékkategóriák segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt válogathat termékeink között és a termékre kattintva eljuthat a termékek információs adatlapjaira, amelyen már részletes leírás és képdokumentáció is található. Itt láthatja a termék árát, mely minden esetben tartalmazza az ÁFA-t.

Amennyiben meg akar vásárolni egy terméket, tegye virtuális kosarába a „Kosárba” gomb megnyomásával.
Ahhoz, hogy megrendelését véglegesítse és elküldje részünkre, egy rövid adatlapot kell kitöltenie, ahol megadja a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatait. Itt lehetősége nyílik regisztrálnia magát visszatérő ügyfeleink közé, így következő vásárlásakor már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Kérjük, szíveskedjék adatait pontosan megadni, így elkerülhetők a hibás adatok okozta kellemetlenségek!

Regisztráció után a megadott e-mail címre levelet küldünk, melyben aktiválhatja regisztrációját. Ezek után már vásárolhat webáruházunkban. Amennyiben jelszavát elfelejtette, kattintson az “elfelejtett jelszó” feliratra és adja meg a regisztrált e-mail címét. Erre a címre fog érkezni az új jelszó perceken belül. “Korábbi vásárlásaim” fülre kattintva megnézheti előző vásárlásait, illetve nyomon követheti aktuális vásárlásainak fázisait.

Fizetés, szállítás

Amennyiben Ön korábban már regisztrálta magát oldalunkon, bejelentkezését követően a megrendelés véglegesítésekor a rendszer automatikusan kitölti adatait. Amennyiben még nem regisztrálta magát webáruházunkban, azt az első vásárlásakor megteheti! Miután kosarába helyezte a megvásárolni kívánt termékeket, és véglegesíteni szeretné vásárlását, meg kell adnia a szállítási és számlázási adatokat. Miután minden adatát leellenőrizte, nyomja meg az elküld gombot, így rendszerünk rögzíti megrendelését és megkezdjük a teljesítést. Megrendelésének elküldését követően a rendszer automatikus üzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, melyben tájékoztatja a megrendelt tételekről.

Az Ön által megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeljük. A regisztrációval tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta, melyet később írásban bármikor visszavonhat.

A rendeléseket a rendelkezésünkre álló készlet erejéig teljesítjük. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen elfogyott, ekkor erről e-mailben értesítjük.
 Munkanapokon elküldött megrendeléseket 1 munkanapon belül átadjuk a Magyar Postának. Bankkártyás fizetésnél +1 nap a csomag feladásának ideje. Postafiók címre nem kézbesítünk.
 Webáruházunkban leadott megrendelését személyesen is átveheti irodánkban, így szállítási költség nélkül használhatja ki webáruházunk kedvezményeit. A csomag átvételére 5 munkanapon belül van lehetősége.

Termékeinket Magyarországon a Magyar Posta szállítja Önnek házhoz a feladástól számított 48 órán belül. Az alábbi táblázatban megtalálja aktuális szállítási díjainkat utánvétes csomag esetén, vagyis amikor a vásárlás ellenértékét Ön a futárnak fizeti ki:

Magyarország területén egységesen 2000 Ft.

Előre utalás esetén CSAK belföldi megrendelésnél érvényes csak a 1200- forintos postaköltség! A külföldi rendelések esetén a postaköltség függ súlytól, értéktől, távolságtól. Külföldi megrendelés esetén e-mailben értesítjük a csomagja postaköltségéről!

Kérjük, hogy szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. Szerződött partnereink a kézbesítést két egymást követő napon kísérlik meg.

Személyes átvétel csak és kizárólag Békésen (5630 Békés, Malomasszonykert u. 9.) lehetséges!

Garancia

Termékeinkre természetesen garanciát vállalunk, minőségi kifogását bármely elérhetőségünkön megteheti. Hibás termék esetén a terméket kicseréljük. (Ptk 306. §) Amennyiben erre nincs módunk, elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a vételárat visszatérítjük, a szállítási költséget azonban nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetében elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a költségek Kima Norbert E.V.-t terhelik.

Vásárlás visszamondása

Ön a vásárlástól, a megrendelt csomag átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A terméket sértetlen, bontatlan állapotban saját költségén küldje vissza címünkre. A kifizetett vételárat 30 napon belül visszatérítjük. Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem veszünk át!

Vásárlásának befejeztével kérjük a “kijelentkezés” fülre kattintva lépjen ki személyes menüjéből, különösen akkor, ha olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják a gépét.

Vásárlási feltételek kiegészítése

A shop galériákban törekszünk a galéria tulajdonosok által készített termékeket a lehető legpontosabban bemutatni, ennek ellenére az elektronikus ábrázolások, különösen a színek és a nyomtatási felbontás tekintetében eltérhetnek a valóságostól. A bemutatott termékek kizárólag a galéria tulajdonosok esztétikai elképzelései szerint készülnek. Kérjük, gondosan válassza ki Vásárlóként az Ön által megvásárolandó terméket. A fentiekben leírtak figyelmen kívül hagyásából származó reklamációkat sajnos nem áll módunkban elfogadni, felelősséget a fenti eltérések esetében nem vállalunk.

Az egyes termékek mellett az ár minden esetben tartalmazza az ÁFA-t és az esetleges egyéb kötelező terheket, kivéve a szállítási költséget. A szállítási költség a szállítás módjának kiválasztásakor kerül feltüntetésre.
A vevő, vagy a partner által rendelkezésre bocsátott minták tulajdonjoga a rendelkezésre bocsátó félnél marad. A PALMETTA ZENEKAR WEBÁRUHÁZ nem jogosult ezen mintákat a saját részre megjeleníteni, felhasználni, vagy más úton közzétenni a vásárló előzetes engedélye nélkül.

A vásárló egyedileg elkészített tartalmáért (beleértve a mintákat, feliratokat, képi anyagokat) kizárólag a vásárló felelős. Ez azt jelenti, hogy a vásárló biztosítja a Palmetta webáruházat arról, hogy a feltöltött tartalom semmilyen formában nem sérti harmadik fél jogait és felhasználásuk nem liszenszhez, jogdíjhoz, szabadalomhoz kötött. Továbbá a minták tartalma a törvényi szabályozásokkal összhangban van, különösen a fiatalkorúakra vonatkozó jogszabályokkal, nem ütközik büntetőjogi tilalomba. A feltöltött minták elbírálásánál visszautasításra kerülhetnek azok, melyek felhasználásával a Partner-ÁÜF bármely rendelkezése sérül.