Zenekarunk egy nagyon mozgalmas és termékeny évet tudhat maga mögött!

A jubileum és jótékonyság jegyében telt 2018., amikor 10. éves lett a Palmetta zenekar!

Nagysikerű jubileumi koncert turnén vagyunk túl, az idén a hazai és a szomszédos országok mellett meghívást kaptunk Amerikába, a legnagyobb Magyar Fesztiválra Sarasotába, ahol két nagysikerű koncertet adtunk a fesztivál mindkét napján!

November első felében megjelent zenekarunk gyermek produkciójának CD mellékletes Esztendőre vagy kettőre… gyermek foglalkoztató könyve a Novum könyvkiadó gondozásában. Ez a kiadvány bekerült 2800 magyarországi és 600 erdélyi óvodába!

Gyermek lemezünk jövő év első felében hivatalosan is arany lemez lesz!

Ez a korongunk mai napig előkelő helyen tartja magát a Mahasz top 40. listáján!

A sűrű koncertezés közben gőzerővel dolgoztunk új lemezünkön, a Kavalkádon is, ami november 30-án jelent meg a Hammerworld kiadó Hadak Útja részlegének gondozásában és a megjelenés hetében a Mahasz top 40. Top listáján a 7-tedik helyen nyitott!

A decemberi Metal Hammer magazin Hammered válogatás lemezén tőlünk is hallható egy új dal, a Hej tulipán.. címmel!

Legújabb produkciónk is a Kavalkád címet viseli, melynek keretében a fellépés helyszínén helyi néptáncegyüttesek közreműködtek saját koreográfiával néhány dal erejéig, a fergeteges hangulatot fokozva! Idén közreműködtek: Belencéres néptáncegyüttes – Békéscsabán, Legaláb néptáncegyüttes – Köröstarcsán, Batsányi néptáncegyüttes – Tapolcán, Nagy-Tisza néptáncegyüttes – Tiszakécskén.

Palmetta A Magyar Népi Kultúráért Egyesületünk is közhasznúvá vált. Tevékenységeinket támogathatják magánszemélyek, vállalkozók, cégek, mindenki, aki szimpatizál az általunk képviselt értékekkel!

A zenekar és Böjte Csaba között létrejött Jótékonysági Megállapodás magába foglalt 3 jótékonysági koncertet a gyermek otthonok lakói részére, melynek utolsó állomása december 15-én volt Parajdon a Sóbányában!

Pénzadomány gyűjtésünk is sikeres volt a rendezvényszervezőkkel együttműködve, akik megrendelték jubileumi koncertprodukcióinkat rendezvényeikre, köszönjük nekik: Jászkarajenő, Köröstarcsa, Kerekegyháza, Siófok.

Az ebből származó bevétel egy részét közösen felajánlottuk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára!

Szeretetben és eredményekben boldog új évet kívánunk!

Nagyon szépen köszönjük a hatalmas támogatást Közönségünktől, Barátainktól!

palmetta_facebook_buek2018

Hozzászólások.

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

Minden vélemény számít!

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>