A Békéscsabai Jókai Színház évek óta igyekszik felkarolni a különböző művészeti kezdeményezéseket, támogatni a fiatal törekvéseket. Összművészeti, közösségi térként többször nyújt helyszínt művészeti iskolák, fiatal tehetségek bemutatkozásának. Alkotóműhelyként összefogja a különböző művészeti ágak képviselőit, helyszínt nyújt a műhelymunkának. Egy közös alkotási folyamat eredményét mutatták most be a Jókai Szalonban.

Hajladozik nádszál címmel készült el a Palmetta zenekar új klipje többek között a teátrum munkatársainak közreműködésével. Fiatal zenészek, énekesek, táncosok, színészek, bábszínészek, filmes szakemberek munkájának eredményét láthattuk ma délután a Jókai Szalonban. A Palmetta zenekar egy 2008-ban alakult formáció, amely egy egyedi, a nép- és metálzene kombinációjából felépülő stílusvilágot képvisel. Az együttes célja a magyar népdalkincs közvetítése, népszerűsítése a fiatalabb generáció körében. A zenekar kemény, metálos zenére komponálja a népi hagyományos kiejtésben és formában lévő népdalokat.

A cikk ide kattintva folytatódik!

Hozzászólások.

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

Minden vélemény számít!

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>