palmetta_fejlec

A hetedik születésnapját nemrég ünneplő – hagyományőrző népi metal formációként indult – Palmetta néhány éve akusztikus változatra is áthangszerelte dalait, tavaly ősztől azonban még bővítettek a repertoárjukon, és a legfiatalabb korosztálynak, a kisgyerekeknek is összeállítottak egy interaktív műsort.

A zenekarban év elején egy énekesváltás történt, nemrég írták alá nagykiadós szerződésüket, túl vannak a negyedik sorlemezük – ami előreláthatóan ősszel jelenik meg – rögzítésén, szóval továbbra is pörögtek náluk az események, és mivel egyre több és komolyabb külhoni megkeresés is érkezik hozzájuk, jogosan szövögetnek merész álmokat a közeljövőt illetően. Mindezekről a zenekarvezető, dobos Kima Norbertet, és februárban a csapathoz csatlakozott Szebeni Szilvia énekesnőt kérdeztük, de Norbitól, mint leghitelesebb forrástól, Cseresznye György (T.E. énekes) halálának első évfordulójára tervezett több megemlékezéssel kapcsolatban is tudakozódtunk.

A cikk folytatódik, ide kattintva elérhető!

Hozzászólások.

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

Minden vélemény számít!

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>