Megújult külsővel, újra kevert hangzással és három bónusz dallal újrakiadásban jelenik meg  a zenekar első hivatalos nagylemeze, a Hagyomány! A három bónusz dal a csapat 2008. évi promóciós maxi lemezéről lesz hallható, amikor a zenekar még trióként működött. Annyit érdemes tudni erről a nagysikerű albumról, hogy első megjelenése 2009. novemberét követően pár hónap leforgása alatt már több ezer háztartásban szórakoztatta a kedves hallgatókat hatalmas sikert aratva és a zenekar ezzel a lemezével robbant be a köztudatba.

Ezért is gondolta a csapat és a kiadó, hogy ha valami megérdemli az újra kiadást és a mai kor igényeinek megfelelő hangzás világot és külső megjelenést, akkor az ez a lemez.

Megjelenés október 17. hétfő, a Hammerworld Kiadó Hadak Útja részlegének gondozásában.

Keresd országszerte a legnagyobb könyvesbolt hálózatokban, a legjobb lemezboltokban és webáruházunkban, a www.palmettazenekar.hu-n!

Hallgass bele az album egyik újra kevert dalába! Édesanyám rózsafája…!

 

Player error: Audio playlist has no tracks or doesn't exists.

 

uj_palmetta_hagyomany

Hozzászólások.

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

Minden vélemény számít!

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>